Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Didaktika angličtiny 1 (UCJ / AU005)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UCJ / AU005 - Didaktika angličtiny 1, Filozoficko-přírodovědecká fakulta, Slezská univerzita v Opavě (SU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Sylabus semináře:1. Důvody, proč se učit cizím jazykům; Motivace2. Jak vyučovat a jak se učit3. Komunikativní metoda ve srovnání s metodou gramaticko-překladatelskou4. Role učitele a role žáka5. Atmosféra ve třídě, která podporuje výuku cizích jazyků6. Interakce v hodinách anglického jazyka7. Používání učebnice8. Doplňkové materiály9. Plánování hodin10. Sylabus11. Zpětná vazba v hodinách anglického jazyka12. Používání audiovizuálních pomůcek

Literatura

Ur, P. A Course in Language Teaching. Hendrich, J. a kol. Didaktika cizích jazyků. Hrehovčik, T. a Uberman, A. English Language Teaching Methodology. Sesnan, B. How to Teach English. Harmer, J. How to Teach English. Billows, L.F. Kooperativní technika vyuřování cizích jazyků. Jelínek, S. a kol. Metodické problémy vyučování cizím jazykům. Strevens, P. New Orientations in the Teaching of English. Brumfit, C.J. a Johnson, K. The Communicative Approach to Language Teaching.

Garant

Mgr. Lenka JAŠKOVÁ