Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Informační systémy ve zdravotnictví (17BFISZ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 17BFISZ - Informační systémy ve zdravotnictví, Fakulta biomedicínského inženýrství, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Získat základní znalosti v předmětu v rozsahu nezbytném pro výkon povolání v oboru fyzioterapeut.

Literatura

[1] Zvárová, J.: Základy informatiky pro biomedicínu a zdravotnictví. Praha, Karolinum 2003[2] Kasal, P.; Svačina, Š. a kol.: Lékařská informatika. Praha, Karolinum 1998 (není novější vydání)[3] Nemocniční informační systémy ve výuce informatiky na lékařských fakultách : 15.-16. června 2000, Chudobín u Olomouce : sborník. ISBN 80-238-5688-X. Praha, Stapro 2000

Požadavky

Předmět je ukončen zkouškou. Zkouška bude probíhat formou testu. 30 bodů lze získat z počítačových cvičení, dalších nejvýše 70 bodů může být uděleno za závěrečný test. Pro ukončení předmětu je potřeba získat zápočet ze cvičení. Ze cvičení lze získat maximálně 30 bodů. Pro získání zápočtu je potřeba 15 bodů a je dovolena max. absence 2 cvičení za semestr. Až 10 bodů lze získat za aktivní účast na cvičení (2 body za úkol). Až 20 bodů lze získat za 2 zápočtové testy, které se uskuteční v 7. a 14. hodině.

Garant

Zoltán Szabó

Vyučující

Zoltán Szabó, Dagmar Brechlerová