Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Týmový projekt (17BOTPR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 17BOTPR - Týmový projekt, Fakulta biomedicínského inženýrství, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem je seznámit studenty s obecnými požadavky na vypracování takovéhoto projektu. Konkrétně se pak jedná o následující témata, se kterými jsou studenti seznámeni podrobně a to prostřednictvím této příručky a též během vytváření práce pod vedením vedoucího TP. Jedná se o: základní komunikativní a prezentační dovednosti včetně ověření si metod práce v kolektivu, jeho vedení a projektového managementu, vytváření podkladů pro jednotlivé typy odborných prezentací a psaných odborných textů, typografická pravidla a korekturní značky, druhy, účel a náležitosti odborných prezentací (přednáška, referát, seminář, obhajoba samostatné práce, diskuze apod.), druhy, účel a náležitosti psaných odborných textů (příspěvky na konference, postery, samostatné práce či projekty apod.), psaní rešerší a bibliografických citací.

Literatura

[1] Informační výchova [online]. Výpočetní a informační centrum ČVUT, oddělení knihoven, c2003. Poslední změna 21. 5. 2003 [cit. 2006-01-24]. http://knihovny.cvut.cz/vychova/infvychova.htm[2] Bibliografické citace dokumentů podle ISO 690 a ISO 690-2 [online]. BOLDIS, Petr, c2001. Poslední změna 11. 11. 2004 [cit. 2006-01-24]. http://www.boldis.cz/citace/citace.html[3] TŘEŠTÍK, Boleslav - ŠŤASTNÝ, Jiří. Manuál technické dokumentace. České Budějovice: Kopp, 2002.[4] LINKEOVÁ, Ivana. Odborný text ve Wordu. České Budějovice: Kopp, 2003. [5] ŠIFNER, František. Jak psát odbornou práci a diplomovou práci zvláště. Praha: Univerzita Karlova, 2004. 18 s.[6] LIŠKA, V. Jak správně psát diplomovou práci. Praha: Vydavatelství ČVUT, 2001. 100 s. [7] MEŠKO, Dušan - KATUŠČÁK, Dušan - FINDRA, Ján a kol. Akademická príručka. 2. upravené a doplnené vydanie. Bratislava: Osveta, 2005. 496 s.

Požadavky

Hodnocení klasifikovaného zápočtu se skládá z těchto částí:- 50 % posudek vedoucího- 25 % závěrečná zpráva (posouzená vedoucím předmětu nebo garantem, či jeho zástupcem)- 25 % prezentace studenta v 16. týdnu semestru V průběhu semestru se bude využívat namátkového hodnocení v termínu 23. 11. 2015, kdy budou namátkově vybráni studenti. Pokud tito studenti nepředloží předem definované podklady (Průběžné hlášení o stavu projektu a prezentaci o stavu projektu - max. 5 slajdů), pak jim bude automaticky sníženo výsledné hodnocení klasifikovaného zápočtu o 25 % a celému týmu také!Závěrečná zpráva musí obsahovat všechny požadované náležitosti (úvodní strana s formálními údaji a zadání TPR) a její rozsah je stanoven na minimálně 5 stran a maximálně 10 stran (včetně úvodní strany). Klade se důraz na části, kde je přínos studenta, resp. lze hodnotit jeho výsledky či výstupy.Klasifikovaný zápočet zapisuje vyučující předmětu Ing. Schaabová po splnění všech požadavků.

Garant

Marie Pospíšilová

Vyučující

Petr Písařík, Marie Pospíšilová