Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Soudní lékařství (17BZSL)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 17BZSL - Soudní lékařství, Fakulta biomedicínského inženýrství, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Soudní lékařství je předmět, ve kterém je studentům podrobně podán kompletní přehled problematiky soudního lékařství, především však v návaznosti na legislativní a medicinsko- právní problematiku, jejíž znalost se v moderním a právní státě stává nezbytností každého zdravotníka.

Literatura

HOTTMAR, P.: Soudní lékařství. Praha, Univerzita Karlova, Karolinum, 2003.BOUŠKA, J.: Soudní lékařství. Praha, Univerzita Karlova, Karolinum, 2002. Doporučená literatura:ŠTEFAN, J., MACH, J.: Soudně lékařská a medicínsko:právní problematika v praxi, Praha, Grada Publishing 2005

Požadavky

Pro udělení zápočtu a zkoušky student prokáže znalost problematiky zpracováním seminární práce na vybrané téma (shodné s tématy přednášek - viz níže) a ústní zkouškou (obhájení seminární práce - tj. rozhovor na vybrané téma).

Garant

Radek Matlach

Vyučující

Radek Matlach