Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Integrální počet (17KBBITP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 17KBBITP - Integrální počet, Fakulta biomedicínského inženýrství, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Literatura

1.Brabec J., Martan F., Rozenský Z.: Matematická analýza I2.Brabec J., Hrůza B.: Matematická analýza II3.Pírko Z., Veit J.: Laplaceova transformace4.Vích R.: Transformace Z a některá její použití

Požadavky

Podmínky zápočtu: Účast na cvičení, úspěšné absolvování dvou testů v průběhu semestru, maximálně dvě absence bez omluvy, maximálně další dvě absence se zdůvodněním a předložením spočítaných zadaných příkladů.Zkouška je písemná s ústním dozkoušením. Písemná číst se skládá ze šesti příkladů (výpočet integrálu, aplikace určitého integrálu, řešení lin. dif. rovnice Laplaceovou transformací resp. Variací konstanty, řešení diferenční rovnice pomocí Z transformace, výpočet dvojného integrálu - Jakobián, slovní úloha na využití integrálního počtu). Zkouška trvá 100 minut. Každý student si ke zkoušce vezme dostatek vlastních papírŮ formátu A4 (ne čtverečkované, ne řádkované apod.). Každý papír si podepíše tiskacím písmem. Každý příklad bude uveden na samostatném papíru s číslem příkladu a to i v případě, že je příklad krátký. Kalkulačky, mobily apod. nejsou povoleny.

Garant

Zdeněk Remeš, Eva Feuerstein

Vyučující

Zdeněk Remeš, Eva Feuerstein