Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Lineární algebra a diferenciální počet (17KBBLAD)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 17KBBLAD - Lineární algebra a diferenciální počet, Fakulta biomedicínského inženýrství, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je získání vědomostí a praktických dovedností v základech diferenciálního počtu funkcí jedné reálné proměnné a lineární algebry.

Literatura

[1] J. Tkadlec: Diferenciální a integrální počet funkcí jedné proměnné, skriptum ČVUT, 2004[2] P. Olšák: Úvod do algebry, zejména lineární, skriptum ČVUT, 2007[3] J. Neustupa, S. Kračmar, Sbírka příkladů z matematiky 1, Skriptum ČVUT, 2004 [4] http://math.feld.cvut.cz/mt/index.htm[5] http://math.fme.vutbr.cz[6] http://www.studopory.vsb.cz[7] http://dagles.klenot.cz/rihova

Požadavky

Zápočet: Nejvýše tři řádně omluvené absence, řádné vypracování semestrové práce a její odevzdání ve stanoveném termínu. Zkouška: Zápočet zapsaný v indexu i v KOSu, písemná zkouška - 10 příkladů po 10 bodech.Stupnice známek: méně než 50% - F, 50-59% - E, 60-69% - D, 70-79% - C, 80-89% - B, 90-100% - A.

Garant

Eva Feuerstein

Vyučující

Eva Feuerstein