Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Management a krizové řízení I. (17KBP2MKR1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 17KBP2MKR1 - Management a krizové řízení I., Fakulta biomedicínského inženýrství, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je poskytnout posluchačům základní informace o teorii, praxi a užití managementu a důležitých kategoriích nezbytných pro řídící funkce.

Literatura

Povinná:[1] VEBER, J. a kol. Management, základy, prosperita, globalizace. Praha: Management Press, 2004.[2] VEBER, J. a kol. Management kvality, environmentu a bezpecnosti práce. Praha: Management Press, 2006.[3] DONNELLY , JR, J a kol. Management. Praha, Grada Publishing, 2007.Doporucená:[1]CRAINER, STUART. Moderní management, základní myslenkové smery, Management, Press, Praha 2000.[2] REZAC, J. Moderní management, Computer Press, Brno, 2009.

Požadavky

Zápočet:zpracování ucelené,obsahově i formálně fundované originální práce na důležité téma v oblasti managementu, rozsah práce 5 stran, přezkoušení testem, požadavek 70% úspěšnosti,test v délce přibližně 60 minut o 20 otázkách z obsahu přednášek,hodnocení testu: A - 20 otázek správně, B -19, C -18, D -17, E -15-16 otázek správně,

Garant

Jiří Halaška

Vyučující

Jiří Halaška