Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Základy práva a ochrana průmyslového vlastnictví (17KMSZPO)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 17KMSZPO - Základy práva a ochrana průmyslového vlastnictví, Fakulta biomedicínského inženýrství, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Literatura

[1] JAKL, L.: Právní ochrana vynálezů a užitných vzorů, ÚPV 2004[2] PIČMAN, D.: Průmyslově právní informace a rešeršní systémy, ÚPV 2008[3] JAKL, L.: Evropský systém ochrany průmyslového vlastnictví a jeho vliv na vývoj v České republice, ÚPV 2003[4] KOPECKÁ, S.: Evropská unie a ochrana průmyslového vlastnictví, ÚPV 2002[5] Zákon č. 207/2000 Sb., o ochraně průmyslových vzorů, v platném znění[6] Zákon č. 441/2003 Sb., o ochranných známkách,v platném znění (s účinky od 1.4.2004)[7] Iternetové zdroje: http://www.upv.cz

Požadavky

Podmínky zápočtu: Včasné odevzdání a uznání závěrečné práce.Požadavky ke zkoušce: Zkouška bude probíhat formou prezentace závěrečné práce a ústního zkoušení z okruhů předmětu viz níže.Při hodnocení studia se užívá klasifikační stupnice, která je v souladu s klasifikační stupnicí ECTS.

Garant

Peter Kneppo

Vyučující

Peter Kneppo