Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Informační analytika (17MCINA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 17MCINA - Informační analytika, Fakulta biomedicínského inženýrství, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je podat základní představu o poslání, struktuře a významu teorie informací v různých oblastech činnosti člověka.

Literatura

[1] Cejpek, J.: Informace, komunikace a myšlení, Karolinum, Praha, 2005.[2] Vymětal J., Diačiková A., Váchová M.: Informační a znalostní managementy v praxi, LexisNesxis CZ s.r.o., Praha, 2005.[3] Buchalcevová, A.: Metodiky vývoje a údržby informačních systémů, Grada Publishing a.s, Praha, 2004.[4] Novotný, O., Pour, J., Slánský, D.: Business Intelligence, Grada Publishing a.s, Praha, 2004.[5] Vodáček, L., Rosický, A.: Informační management, Management Press, Praha, 1997.

Požadavky

Pro získání zápočtu je třeba:- docházka na cvičení (Na cvičeních je akceptována 1 absence. Vyšší počet absencí je nutno řešit s garantem předmětu.)- aktivní vystupování na cvičeních- zpracování a včasné odevzdání seminární práce v rozsahu 4 - 5 stran (odpovídající předepsaným normám) v termínu stanoveném cvičícím, její přednesení a obhajoba formou prezentace (10 - 15 minut) - složení zápočtového testu (Test obsahuje 20 otázek z látky probrané na přednáškách, cvičeních a zadaného samostatného studia. Pro složení testu je třeba odpovědět alespoň na 14 otázek správně.)