Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce (17PBBBP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 17PBBBP - Bakalářská práce, Fakulta biomedicínského inženýrství, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem je seznámit studenty s obecnými požadavky na vypracování takovéto práce. Konkrétně se pak jedná o následující témata, se kterými jsou studenti seznámeni podrobně a to zejména prostřednictvím vytváření práce pod vedením vedoucího BP. Jedná se o: strukturu práce, popis komentované bibliografické citace, možná zaměření jednotlivých druhů prací, na co nezapomenout při zpracování BP, vzory desek a titulní stránky, pravidla a ukázky citace, seznam norem pro psaní a citování odborných textů, další zásady, návody a triky pro psaní BP, jak napsat abstrakt, jak napsat závěr a úvod, typografické zásady, zásady pro drobné nákupy a vyúčtování, užitečné informace o zaměření jednotlivých posudků a o požadavcích na prezentaci.

Literatura

[1] Eco, U. Jak napsat diplomovou práci. Praha, Votobia 1997.[2] Linkeová, I. Odborný text ve Wordu. České Budějovice, Kopp 2003.[3] Liška, V.: Jak správně psát diplomovou práci. Praha, Vydavatelství ČVUT 2001.[4] Šifner, F. Jak psát odbornou práci a diplomovou práci zvláště. Praha, Univerzita Karlova 2004.[5] MEŠKO, Dušan - KATUŠČÁK, Dušan - FINDRA, Ján a kol. Akademická príručka. 2. upravené a doplnené vydanie. Bratislava: Osveta, 2005. 496 s.

Požadavky

Pravidla a podmínky zápočtu:1. Povinná účast na všech seminářích s tím, že kdo absolvoval již semináře minulý rok, tak má povinnost se zúčastnit pouze v době akcí externích firem a dále v den své prezentace BP. Omluvy pouze ze závažných důvodů a důvodů hodných zřetele.2. Souhlas vedoucího s udělením zápočtu po odevzdání BP.3. Odevzdaná a realizovaná prezentace (zaslat vyučující nejpozději 48 hodin před termínem prezentace, pouze prostřednictvím uschovna.fbmi.cvut.cz ). Vyučující každý příjem potvrdí.4. Zápočet uděluje Ing. Schaabová a zapisuje do KOSu a do indexu.

Garant

Jiří Hozman