Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Etika ve fyzioterapii (17PBFEVF)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 17PBFEVF - Etika ve fyzioterapii, Fakulta biomedicínského inženýrství, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Získat základní znalosti v předmětu v rozsahu nezbytném pro výkon povolání v oboru fyzioterapeut Bc.

Literatura

Povinná literatura[1] Haškovcová, H: Lékařská etika, Praha, Galén 2002. [2] Munzarová, M.: Zdravotnická etika od A do Z. Praha, Grada 2005. ISBN: 80-247-1024-2[4] Ptáček, R.; Bartůněk, P. a kol: Etika a komunikace v medicine. Praha, Grada, 2011[5] Šimek, J., Špalek, V.: Filozofické základy lékařské etiky. Praha, Grada 2003.[6] Doporučená literatura Munzarová, M.: Lékařský výzkum a etika. Praha, Grada, 2011, ISBN: 80-247-0924-4

Požadavky

klasifikovaný zápočet: Vypracování seminární práce na zvolené téma z oblasti bioetiky. Seminární práce musí splňovat formální strukturu, tzn. 5-25 normostran písemného textu. Text může být doplněn grafickými, obrazovými přílohami, tabulkami nebo jiným materiálem, který byl při psaní použit. Tyto se nepočítají do norm. textu. Práce by měla být strukturována do úvodu, teoretické a praktické části, závěru. V rámci textu seminární práce student prokazuje, že dokáže na vymezeném rozsahu zpracovat dostatečně odborně zadané téma s použitím odborné literatury. Práce musí (!!!!!) obsahovat seznam použité literatury a zdrojů, citace dle norem (ČSN ISO 690 a ČSN ISO 690-2). Práce nesplňující normy budou automaticky hodnoceny stupněm F .Student zašle seminární práci elektronickou formou ve formátu doc., docx , pdf (!!!! Ostatní formáty nebudou akceptovány!!!!) 3 týdny před plánovaným termínem ukončení výuky /či do data stanoveného vyučujícím/ na e-mailovou adresu vyučujícího. Práce zaslané po termínu nebudou přijaty!!!!