Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Data a datové struktury (17PBIDDS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 17PBIDDS - Data a datové struktury, Fakulta biomedicínského inženýrství, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Literatura

[1] J. Pokorný, I. Halaška: Databázové systémy, skriptum FEL ČVUT, 2. vyd., Praha, Vydavatelství ČVUT, 2003. 148 s. ISBN 80-01-02789-9.[2] Piotr Wroblewski: Algoritmy, Datové struktury a programovací techniky, Computer Press, 2005[3] Marc DeLisle: phpMyAdmin - efektivní správa MySQL, Zoner Press, 2004[4] Thomas Erl: SOA Servisně orientovaná architektura, Computer Press, 2009

Požadavky

U zkoušky budou 4 příklady. 3 příklady budou z látky odpřednášené mgr. Krupičkou a 1 příklad z látky odpřednášené dr. Kaulerem. Každý příklad bude hodnocen 0-25 body. Celkového hodnocení podle stupnice ECTS. Příklady budou početní, případně "kreslící", ale ne teoretické. Na zkoušku je 1 hodina (60 minut). Ke zkoušce jsou povoleny papíry, propiska/tužka, případně jednoduchá kalkulačka. Bližší informace o zkoušce můžete najít níže na stránce předmětu.Podmínky zápočtu jsou absolvování všech cvičení (maximálně 3 omluvené absence) a úspěšné zvládnutí dvou testů (v půlce a na konci semestru) každý minimálně na 50%. Druhý test může být nahrazený zápočtovou úlohou.

Garant

Jan Kauler, Radim Krupička

Vyučující

Jan Kauler, Radim Krupička