Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Základy teoretické medicíny I. (17PBITM1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 17PBITM1 - Základy teoretické medicíny I., Fakulta biomedicínského inženýrství, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Anatomie - získat přehled o struktuře a složení lidského těla. Fyziologie - pochopení fungování živé hmoty na základě popisu živé buňky a výměnu chemických látek, energie a informací s prostředím.

Literatura

[1] Dylevský, I.: Funkční anatomie člověka, Grada 2009[2] Feneis, H.: Obrazový anatomický slovník, Grada 2007[3] Mourek, J.: Fyziologie, Grada 2005[4] Dylevský I.: Dětský pohybový systém, Palestra, Vysoká škola tělesné výchovy a sportu PALESTRA, spol. s r.o., 2011

Požadavky

ZápočetZpracování a obhájení seminární práce, kterou si student vybere na začátku semestru dle nabídky.Průběžné základní znalosti ověřované testy, seminární prací,ústním zkoušením - rozsah a formu určuje vyučující.Požadavky zkoušky1.Udělený zápočet 2.Písemné prokázání znalostí testem u prvního (řádného) termínu, prvního opravného termínu (tzv. druhý termín) a druhého opravného termínu (tzv. třetí termín). Úspěšnost testu minimálně 80%. Testy nejsou zveřejněny a nejsou po zkoušce poskytovány studentům.Bez získaní zápočtu a zápisu zápočtu do KOSu není možné realizovat zkoušku!

Garant

Radek Matlach

Vyučující

Radek Matlach