Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Zdravotnická psychologie (17PBLZP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 17PBLZP - Zdravotnická psychologie, Fakulta biomedicínského inženýrství, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cíle:získat základní znalosti v předmětu zdravotnická psychologie v rozsahu nezbytném pro výkon povolán.

Literatura

Povinná literatura:Ralbovská, R., Knezović, R.: Multidisciplinární a integrační přístup k handicapu. Bratislava: NOI. 2012.Zacharová a kol.: Zdravotnická psychologie. Praha: Grada. 2010.Beran, J.: Lékařská psychologie pro praxi. Praha: Grada. 2009Říčan, P.: Psychologie osobnosti. Praha: Grada 2007.Výrost, J.; Slaměník, I.: Sociální psychologie. Praha: Grada 2008.Doporučená literatura:Vodáčková, D a kol.: Krizová intervence. Praha: Portál. 2007

Požadavky

Podmínky pro udělení zápočtu:1. Účast je povinná na všech cvičeních. Neúčast je možná pouze z vážných důvodů.2. Zpracování powerpointové prezentace na zadané téma.3. Úspěšné absolvování zápočtového testu. Test bude obsahovat 10 otázek a následně student odpovídá formou volných odpovědí. Podmínkou je 50 % úspěšnost.Bez splnění výše uvedených podmínek není možné zapsat zápočet.

Garant

Dana Rebeka Ralbovská

Vyučující

Dana Rebeka Ralbovská