Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Vybrané kapitoly z aplikované matematiky (17PBRVKM)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 17PBRVKM - Vybrané kapitoly z aplikované matematiky, Fakulta biomedicínského inženýrství, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Získat základní znalosti v předmětu v rozsahu nezbytném pro výkon povolání v oboru Radiologický asistent.

Literatura

1.J. Tkadlec: Diferenciální a integrální počet funkcí jedné proměnné. ČVUT Praha, 2004 2.http://math.feld.cvut.cz/mt/index.htm3.http://dagles.klenot.cz/rihova

Požadavky

Zápočet - účast na cvičeních, maximálně 3 řádně omluvené absence, písemné prokázání získaných znalostí při testech na šestém a posledním cvičení, pro úspěšné složení zápočtu je nutné získat alespoň 60% bodů v součtu z obou testů. Testy budou obsahovat 5 početních příkladů doplněných teoretickými otázkami z látky probírané na přednáškách a cvičeních. Každý příklad je hodnocen pěti body, k udělení zápočtu je potřeba minimálně 30 bodů v součtu. Počet bodů převyšujícich toto číslo se započítává ke zkoušce. Zkouška - získaný zápočet je podmínkou připuštění ke zkouškovému testu, zkouška je pouze písemná skládající se z osmi příkladů hodnocených po deseti bodech (celkem maximálně 80 bodů) a pokrývá probrané učivo v celém rozsahu. K bodovému zisku zkouškového testu se přičtou body ze zápočtových testů (získané body mínus 30) a následné známkování je standardní.

Garant

Vladimír Rogalewicz, Jana Urzová

Vyučující

Vladimír Rogalewicz, Jana Urzová