Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Biosystém člověka (17PMPBC)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 17PMPBC - Biosystém člověka, Fakulta biomedicínského inženýrství, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Získat solidní přehled o integraci funkčních systémů s uplatněním pro techologický vývoj.Seznámit se s principy vyšetřovacích metod užívaných ve fyziologii a medicíně.Být schopen hledat otevřené problémy a navrhnout jejich řešení.

Literatura

P. Kučera, pdf podklady poskytnuté předem.W. Boron, E.L. Boulpaep Textbook of Medical Physiology, 2nd edition, Elsevier 2009. S. Silbernagl, A. Despopoulos : Atlas fyziologie člověka. A.C. Guyton & J.E. Hall Textbook of Medical Physiology, 11th edition, Elsevier 2006.

Požadavky

Podmínky zápočtu: Vypracování a včasné odevzdání protokolů měření zadaných laboratorních úloh. Protokoly jsou bodově ohodnocené, vliv bodů na závěrečné hodnocení je 35%.Podmínky zkoušky: Zkouška je formou testu, trvá 3 hodiny a skládá se z 15 otázek, rozložení otázek může být následující: 9 s výběrem odpovědi, 3 vysvětlení grafu, 3 početní příklady.

Garant

Pavel Kučera

Vyučující

Pavel Kučera, Olena Bukhtaieva