Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k projektu 2 (17PMPSP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 17PMPSP2 - Seminář k projektu 2, Fakulta biomedicínského inženýrství, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Seminář je podporou samostatná práce studentů na řešení jednoročního výzkumného projektu (etapy Projekt II). Letní semestr navazuje na etapu Projekt I. V průběhu semestru se student zúčastňuje pravidelných seminářů a vystupuje se sdělením dosažených výsledků. Na závěr semestru je organizován katederní seminář s povinnou cizojazyčnou prezentací každého studenta za účasti jeho vedoucího a konzultanta. Zápočet se uděluje za účast na seminářích a za vystoupení na katederním semináři v závěru semestru.

Literatura

[1] dle zvoleného tématu

Požadavky

V průběhu semestru se student zúčastňuje pravidelných seminářů a vystupuje se sdělením dosažených výsledků. Na závěr semestru je organizován katederní seminář s povinnou cizojazyčnou prezentací každého studenta za účasti jeho vedoucího a konzultanta. Zápočet se uděluje za účast na seminářích a za vystoupení na katederním semináři v závěru semestru.

Garant

Miroslava Vrbová

Vyučující

Miroslava Vrbová