Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k diplomové práci 1 (17RMSSDP1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 17RMSSDP1 - Seminář k diplomové práci 1, Fakulta biomedicínského inženýrství, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Hlavním cílem semináře je zajistit systematickou podporu samostatné tvůrčí práce v rámci diplomové práce a připravit studenta na obhajobu DP formou prezentace. Po upřesnění tématu a cílů diplomové práce a po aktualizaci literární rešerše je věnována pozornost metodologii vědecko-výzkumné práce a její aplikaci na konkrétní podmínky DP. Student se zúčastňuje pravidelných seminářů a vystupuje s prezentacemi dosažených výsledků. Diskutuje o průběžných výsledcích své práce, ale i svých kolegů. V další částí semináře budou procvičovány prezentační dovednosti vlastní DP.Cílem předmětu je příprava studentů na závěrečná práce FBMI ČVUT, které prokážou samostatné analytické a tvůrčí schopnosti studenta a také jeho schopnosti integrovat znalosti z předcházejících fází studia.

Literatura

[1] SGALL, P.; PANEVOVÁ, J.: Jak psát a jak nepsat česky. (1. vydání). Karolinum 2005.[2] UMBERTO ECO (Překlad Seidl, I.): Jak napsat diplomovou práci. (1. vydání) Votobia 1997.[3] GREENHALGH, T.: Jak pracovat s vědeckou publikací. Základy medicíny založené na důkazu. Praha, Grada 2003[4] ŠANDEROVÁ, J.: Jak číst a psát odborný text ve společenských vědách. SLON 2007, ISBN 80-86429-40-7.[5] KOEGEL, T., J.: Špičková prezentace; Computer Press; ISBN: 978-80-251-2008-8[6] HIEROLD E.: Rétorika a prezentace, 7.aktualizované vydání; Grada; ISBN: 978-80-247-2423-2.

Požadavky

Požadavky na zápočet:1. Účast na 6 ze 7 seminářů. 2. Vypracování studie - aktuální stav problematiky DP. Cca 15-20 stran. 3. Vypracování dvou prezentací (každá cca 10 minut) 4. Zpracování, odevzdání dvou oponentských posudků. 5. Získání minimálně 50 bodů ze 100 možných. 6. Vypracování úvodu k DP. 7. Schválené zadání od garanta oboru a vedoucího katedry v systému projects.

Garant

Gleb Donin

Vyučující

Gleb Donin