Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Užití psychologie a sociologie v praxi (17RMSUPS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 17RMSUPS - Užití psychologie a sociologie v praxi, Fakulta biomedicínského inženýrství, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je v první části krátce zaměřen na osvojení si základních pojmů a jejich vzájemných souvislostí v oboru psychologie, se zaměřením zejména na problematiku psychologie práce a řízení. Dává poznatkový základ psychologie práce a řízení. V druhé části je kurz orientován na zvládnutí základních pojmů a jejich vzájemných souvislostí v oboru sociologie s důrazem na sociologii práce a organizace.

Literatura

1. Hubinková, Z. a kol.: Psychologie a sociologie ekonomického chování, 3. přepracované a doplněné vydání, Praha, Grada, 2008, ISBN - 978-80-247-1593-72. Nový, I., Surynek, A. a kol: Sociologie pro ekonomy a manažery, 2. přepracované a rozšířené vydání, Praha, Grada, 2006, ISBN 80-247-1705-03. Pauknerová D. a kol.: Psychologie pro ekonomy a manažery, 2. přepracované a aktualizované vydání, Praha, Grada, 2006, ISBN 80-247-1706-9

Požadavky

Klasifikovaný zápočet:1.Docházka na cvičení minimálně 10x za semester2.Přednes zpracovaného projektu3.Do daného termínu odevzdané zpracované projekty týmem studentů 4.Bez splněné požadované docházky není možné realizovat klasifikovaný zápočet.Celkové hodnocení z předmětu:1. Aktivní účast na cvičeních, mimo týmové prezentace, minimální účast 10x (+1 prezentace) - každá další neúčast 2 body dolů - tj. max. 20 bodů (minimálně 16 bodů) - podmínka ke klasifikovanému zápočtu2. prezentace projektu max. 40 bodů (minimálně 25 bodů)3.písemné zpracování projektu max.40 bodů (minimálně 20 bodů)

Garant

Alina Kovalova

Vyučující

Alina Kovalova