Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Telekomunikace pro ITS (14TITS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 14TITS - Telekomunikace pro ITS, Fakulta dopravní, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Identifikace specifické úlohy telekomunikací v ITS, osvojení nástrojů kvantifikace parametrů telekomunikačního řešení pomocí performačních indikátorů ve vazbě na vyšší vrstvu hierarchického telematického řešení, získání znalostí a dovedností při volbě relevantního telekomunikačního přístupového a páteřního řešení v rámci úloh ITS.

Literatura

Moos, P., Zelinka, T., Malinovský, V.: Telekomunikační služby, ČVUT Praha, 2007, Hanus, S.: Bezdrátové mobilní komunikace. VUT Brno Kally, F., Peniak, P.: Počítačové sítě. Grada, Praha 2003, Kolektiv autorů - Základy ITS, MD (v tisku) aktuální Výzkum,né zprávy a publikace v odborném tisku

Požadavky

Znalost legislativního prostředí telekomunikací, nástrojů poskytování telekomunikačních služeb, typických řešení páteřních a přístupových sítí, datových a hlasových služeb, znalosti z oboru telematika a dalších oborů ITS.

Garant

Tomáš Zelinka

Vyučující

Martin Šrotýř, Zdeněk Lokaj, Tomáš Zelinka