Předmět Potraviny v dopravě (15Y2PT)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 15Y2PT - Potraviny v dopravě, Fakulta dopravní, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Cíl
Cílem předmětu je seznámení studenta s nutriční politikou,problematikou poživatin v rámci rezortu dopravy, zdravotními riziky, hygienickým zabezopečením, legislativou týkající se dané oblasti a aplikací znalostí v praxi v ČR a ve světě.
Literatura
Kocourek, V.: Úvod do potravinářské legislativy, VŠCHT Praha, Praha 2009Smith a kol.: Lidské tělo, Fortuna Print 2007Nařízení Evropského parlamentu a rady (ES) č. 852/2004, o hygieně potravinSbírka zákonů ČR
Požadavky
Nestanoveny
Vyučující
Eva Rezlerová, Jan Feit, Alexej Kusák, Petr Musil