Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Manažerská psychologie (A0M16MPS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu A0M16MPS - Manažerská psychologie, Fakulta elektrotechnická, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Literatura

1.Bedrnová, E., Nový, I.: Psychologie a sociologie řízení. Praha 19982.Provazník, V.: Psychologie pro ekonomy a manažery. Praha 2002.

Požadavky

Bodové hodnocení:Během semestru lze získat maximálně 120 bodů. Závěrečný test je hodnocen maximálně 60 body. Zbylou polovinu bodů může student/ka získat za aktivitu při cvičeních.Pro získání zápočtu je nutné získat minimálně 25 bodů za aktivitu při cvičeních.Pro úspěšné absolvování písemného závěrečného testu je nezbytné splnit kumulativně tyto dvě podmínky:- získat ze závěrečného písemného testu min. 25 bodu- získat min. 25 bodů za aktivitu při cvičeníchKlasifikace známky se provádí dle počtu bodu a v souladu se Studijním řádem. Pro získání zkoušky je nutné dosáhnout celkově na min. 50 bodů při dodržení výše uvedených podmínek složení bodů.Závěrečný písemný test:50 body jsou hodnoceny znalosti uvedené na přednáškách a v povinné literatuře.10 body jsou hodnoceny otázky zaměřené předem určenou část odborné literatury. Část odborné literatury bude určena na začátku semestru učitelem. Z hlediska rozsahu se bude jednat o cca 100 stránek textu.

Garant

Petr Spejchal

Vyučující

Petr Spejchal