Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Průmyslová elektrotechnika (A2B13PEL)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu A2B13PEL - Průmyslová elektrotechnika, Fakulta elektrotechnická, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Student se seznámí se základními typy materiálů pro elektrotechnickou výrobu, se základními typy elektrických strojů, přístrojů a pohonů a s základními typy elektráren a rozvodných sítí.

Literatura

1. Bruce, R. G. et al.: Modern Materials and Manufacturing Processes, Prentice Hall, 2003 2. Brown, W. D.: Advanced Electronic Packaging, IEEE Press, 19983. Voženílek, Janoušek: Základy silnoproudé elektrotechniky , ČVUT v Praze, 20064. Weedy B. M.: Electric Power System, 19925. Vozenilek,P, Novotny,V, Mindl,P: Elektromechanicke menice, ČVUT v Praze, 20076. Stephen, J. C.: Electric machinery fundamentals, Mc. Graw - Hil publishing Co., 1985

Požadavky

Nezbytnými podmínkami pro udělení zápočtu jsou aktivní účast a plnění úkolů na cvičeních. Student musí získat zápočet před zkouškou. U zkoušky bude vyžadována znalost přednášené látky i látky na cvičení.

Garant

Jan Švec, Pavel Pivoňka, Josef Janoušek, Pavel Mach

Vyučující

Jan Švec, Pavel Pivoňka, Josef Janoušek, Pavel Mach