Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Výkonové součástky a technologie (AD1B13VST)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu AD1B13VST - Výkonové součástky a technologie, Fakulta elektrotechnická, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Studenti se seznámí se základními typy technologických procesů užívaných v elektrotechnických výrobách a se základními typy výkonových elektronických součástek a jejich vlastnostmi.

Literatura

1. Benda, V., Papež, V.: Komponenty výkonové elektrotechniky, skripta ČVUT2. Benda, V. et al: Power Semiconductor Devices - Theory and Applications, J. Wiley, 19993. Bruce, R. G. et al.: Modern Materials and Manufacturing Processes, Prentice Hall, 2003 4. Brown, W. D.: Advanced Electronic Packaging, IEEE Press, 19985. Szendiuch, I.: Základy technologie mikroelektronických systémů, VUTIUM, Brno, 2006

Požadavky

Účast na cvičení je povinná. Student musí získat nejprve zápočet, aby byl připuštěn ke zkoušce. U zkoušky bude požadována znalost odpřednášené látky, vybraných studijních materiálů a látky probrané ve cvičeních.

Garant

Pavel Mach

Vyučující

Václav Papež, Pavel Mach, Jan Kuba