Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ekologie materiálů a procesů (AD1M13EMP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu AD1M13EMP - Ekologie materiálů a procesů, Fakulta elektrotechnická, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Získat základní znalosti o ekologicky nezávadných technologiích a úpravě el. zařízení do ztížených prostředích.

Literatura

Castells F.,Rodrigo J.,Alonso J.C.: Electrical and Electronic Practical Ecodesign Guide. University Rovira i Virgili, Španělsko 2002.Guinée J.,B. a kol.:Handbook on Life Cycle Assessment. Kluwer Academic Publishers, UK Mikoláš J. , Řezníček B.: Ekologické hodnocení a navrhování procesů, SNTL 1992 Remtová K.: Cesty k čistší produkci a spotřebě, VŠE 1994 Kudláček I.: Úprava elektrotechnických zařízení do ztížených provozních prostředí, Vydavatelství ČVUT 2005Kreislová K.: Dočasná ochrana, SVUOM s.r.o. 2008 ISBN 978-80903933-2-5Kočí V.: Posuzování životního cyklu, Vodní zdroje Ekomonitor s.r.o. 2009Kudláček I., Weinzettel J, Rokos P.: LCA elektrotechnického výrobku, SVUOM s.r.o. 2009 ISBN 978-80-903933-2-5.

Požadavky

Student je povinen zúčastňovat se cvičení a vypracovat projekt se zaměřením na úpravu el. zařízení do ztíženého provozního prostředí.

Garant

Ivan Kudláček

Vyučující

Ivan Kudláček