Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Administrace OS Windows (BIK-ADW)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu BIK-ADW - Administrace OS Windows, Fakulta informačních technologií, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je seznámit studenty s pojmy a doporučenými postupy při instalaci a administraci OS Microsoft Windows se zaměřením na centralizovanou správu sítě MS Windows. Úspěšný absolvent bude schopen efektivně nastavit centralizovanou správu počítačové sítě.

Literatura

Šetka, P. ''Mistrovství v Microsoft Windows Server 2003''. Computer Press, 2003. ISBN 80-251-0036-7.Windows 2000 Resource Kit (online). http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/windows2000serv/reskit/default.mspx?mfr=true.Windows Academic (online). http://www.microsoft.com/resources/sharedsource/windowsacademic/default.mspx.Windows 2000 Resource Kit (online). http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/windows2000serv/reskit/default.mspx?mfr=true.Windows Academic (online). http://www.microsoft.com/resources/sharedsource/windowsacademic/default.mspx.

Požadavky

Základní znalost architektury operačních systémů a virtuálních strojů. Znalost TCP/IP.

Garant

Miroslav Prágl

Vyučující

Miroslav Prágl, Jiří Kašpar