Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Digitální zpracování obrazu (MI-DZO)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MI-DZO - Digitální zpracování obrazu, Fakulta informačních technologií, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Předmět si klade za cíl seznámit studenty s vybranými technikami digitálního zpracování obrazu, které nacházejí přímé uplatnění v praxi. Zároveň poskytuje i náhled do teoretického pozadí a umožňuje tak pochopit základní matematické principy, které dávají inspiraci k řešení obecnějších problémů.

Literatura

[1] Gonzalez R. C., Woods R. E.: Digital Image Processing (3rd Edition), Prentice Hall, 2008.[2] Šonka M., Hlaváč V., Boyle R.: Image Processing, Analysis and Machine vision (3rd edition), Thomson Learning, 2007.[3] Pratt W.: Digital Image Processing (3rd Edition), John Wiley, 2004.

Požadavky

Lineární algebra (BI-LIN)Základy matematické analýzy (BI-ZMA)Pravděpodobnost a statistika (BI-PST)Programování a algoritmizace 2 (BI-PA2)Grafové algoritmy a základy teorie složitosti (BI-GRA)

Garant

Daniel Sýkora

Vyučující

Daniel Sýkora