Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Moderní technologie Internetu (MI-MTI)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MI-MTI - Moderní technologie Internetu, Fakulta informačních technologií, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je seznámit studenty s principy a architekturou moderních komunikačních sítí, správou počítačových sítí a používáním základních internetových aplikací. Předmět se soustřeďuje na problematiku navrhování sítí, řešení optimálního výběru a nastavení parametrů pro dosažení maximálního výkonu a řešení problematiky bezpečnosti, problémy s otevřeným business modelem s množstvím poskytovalů služeb různé kategorie.

Literatura

Mauro, D., Schmidt, K. ''Essential SNMP (Second Edition)''. O'Reilly, 2005. ISBN 0596008406.Keshav, S. ''An Engineering Approach to Computer Networking: ATM Networks, the Internet, and the Telephone Network''. Addison-Wesley Professional, 1997. ISBN 0201634422.Stallings, W. ''Data and Computer Communications (8th Edition)''. Prentice Hall, 2006. ISBN 0132433109.

Garant

Alexandru Moucha

Vyučující

Alexandru Moucha