Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Testování a spolehlivost (MI-TSP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MI-TSP - Testování a spolehlivost, Fakulta informačních technologií, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je studentům poskytnout základní orientaci v problematice testování obvodů a metodách zvyšování spolehlivosti a zabezpečení. Při řešení názorných příkladů a projektů studenti zjistí, jaká je složitost a časová náročnost detekce a lokalizace poruch. Na jednotlivých metodách řešení problému testování, zvyšování spolehlivosti a zabezpečení studenti pochopí výhody a nevýhody jednotlivých přístupů a budou schopni optimalizovat redundanci pro tyto účely zavedenou do systému. Absolvování předmětu studentům poskytne základní informace pro práci inženýra-návrháře i testovacího inženýra.

Literatura

Hlavička, J. ''Diagnostika a spolehlivost''. Praha: ČVUT, 1998. ISBN 80-01-01846-6.Hlavička, J. ''Diagnostika a spolehlivost: cvičení''. Praha: ČVUT, 1998. ISBN 80-01-01714-1.Novák, O., Gramatová, E., Ubar, R. ''Handbook of testing electronic systems''. Praha: Publishing House of CTU, 2005. ISBN 80-01-03318-X.

Požadavky

Základní znalost návrhu číslicových obvodů (BI-SAP).

Garant

Petr Fišer

Vyučující

Petr Fišer