Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Rozvíjení řečových dovedností 2 (04ABK2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 04ABK2 - Rozvíjení řečových dovedností 2, Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Znalosti:Rozšířená slovní zásoba na každodenní témata (např. cizí jazyky, sporty, město, koníčky, denní program, nákupy, bydlení), zvuková podoba jazyka, konverzace a krátká diskuze, vše s přihlédnutím k jazykové i gramatické správnosti příslušné situace.Schopnosti:Umět komunikovat a krátce diskutovat na každodenní probraná témata, zvládnout poslech kratšího textu s porozuměním s přihlédnutím k probraným tématům, vyjadřovat se plynule, bez většího zaváhání a bez větších gramatických a lexikálních chyb.

Literatura

Povinná literatura:[1] J.Fictumová, J.Ceccarelli, T.Long, Angličtina, konverzace pro pokročilé, Barrister a Principal 2008Doporučená literatura: [2] R. MacAndrew, R.Martinez, Taboos and Issues, Thomson Heinle 1998[3] S.Cunningham, P.Moor, New Cutting Edge, Upper Intermediate, Longman 2003[4] překladové a výkladové slovníkyStudijní pomůcky:jazyková učebna, audiovizuální technika, počítačová studovna

Požadavky

Zápočet z kurzu 04ABK1

Garant

Dunstan Clarke

Vyučující

Jana Kovářová, Hana Čápová, Eliška Rafajová, Dunstan Clarke