Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Francouzština Z1 (04FZ1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 04FZ1 - Francouzština Z1, Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Znalosti:Znalost vybraných základních jazykových prostředků - slovní zásoby, mluvnice, výslovnosti a pravopisu.Schopnosti:(řečové dovednosti)Schopnost porozumět a přiměřeně jazykově reagovat ve vybraných základních komunikativních situacích,na vybraná témata a s použitím vybraných funkcí jazyka (osobní údaje, představování,poděkování,otázka, souhlas, nesouhlas). Komunikace probíhá v jednoduchých větách převážně formou dialogu.

Literatura

Povinná literatura:[1] Pravda-Pravdová: Francouzština pro začátečníky (Le francais pour vous), Leda, 2.vydání 2006 [2] Espaces I, Hachette, Paris 1990 lekce 1-4Doporučená literatura: [3] Elektronické lekce 1,2 na webových stránkách vyučující.Studijní pomůcky: Audioorální program, mapa Francie, plán Paříže, publikace Les peintres impressionistes

Vyučující

Zuzana Panáčková