Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Španělština P1 (04SP1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 04SP1 - Španělština P1, Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Znalosti:Získat morfologické,syntaktické a lexikální vědomosti a dovednosti písemného, ústního projevu. Umět porozumět mluvenému i čtenému na odpovídající úrovni daného kurzu. Schopnosti: Praktické využití nabytých vědomostí a dovedností v běžné i odborné komunikaci-porozumět delším promluvám,sledovat i delší výměnu názorů, umět se srozumitelně vyjádřit k tématům osobního i profesního zájmu, umět vysvětlit vlastní stanovisko.

Literatura

Povinná literatura:[1] J.Králová, M.Krbcová, P.Ch.Gil, H.Hrubá, Fiesta 3,Fraus 2006Doporučená literatura:[2] J.F.García Santos, Sintaxis del espaňol-nivel de perfeccionamiento,Santillana 1993[3] O.Cerrolaza Gili,E.Sacristán Díaz, Diccionario práctico de gramática,Edelsa 2007[4] J.Fernández Cinto, Actos de habla de la lengua espaňola, Edelsa 1991

Požadavky

Absolvování semestrálního testu sestaveného z materiálů obsahem a úrovní odpovídajícím studiu v daném období

Garant

Vlasta Bezusová