Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Španělština P3 (04SP3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 04SP3 - Španělština P3, Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Znalosti:Zvládnutí morfologie, syntaxe a lexika daného kurzu pro složení zkoušky úrovně B2 dle SERR upravené pro odborný jazyk. Schopnosti:Využít získané znalosti a dovednosti při porozumění přednáškám a složitějším výměnám názorů, v pochopení článků a zpráv z oblasti profesionálního zájmu,při aktivní a spontánní účasti v diskuzi, k vyjadření a obhajobě vlastních názorů,v běžné a odborné komunikaci.

Literatura

Povinná literatura:[1] J.Králová, M.Krbcová, P.Ch.Gil, H.Hrubá, Fiesta 3, Fraus 2007Doporučená literatura:[2] J.F.García Santos, Sintaxis del espaňol-nivel de perfeccionamiento, Santillana 1993[3] P.Domínguez,P.Bazo,Claves del espaňol,Santillana 1994[4] P.Alzugaray, M.J.Barrios, C.Hernández, Preparación al DELE/Intermedio, Edelsa 2007[5] O.Cerrolaza Gili, E.Sacristán Díaz, Diccionario práctico de gramática, Edelsa 2007

Požadavky

Znalosti získané předchozím studiem SP1-SP3

Garant

Vlasta Bezusová