Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Analytická chemie 1 (15ANAL1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 15ANAL1 - Analytická chemie 1, Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Znalosti:V kurzu analytické chemie získají posluchači znalosti základních pojmů a principů z oblasti analytické chemie.Schopnosti: Absolventi kurzu získají schopnost samostatně volit optimální analytickou techniku pro konkrétní problém.

Literatura

Povinná literatura:[1] Opekar F., Jelínek I., Rychlovský P. a Plzák Z.: Základní analytická chemie, UK-Karolinum, Praha, 2002 (skripta).[2] Garaj J., Bustin D., Hladký Z.: Analytická chémia, ALFA/SNTL, Bratislava/Praha, 1987. Doporučená literatura:[3] Skoog D.A., West D.M., Holler F.J.: Fundamentals of Analytical Chemistry (6. edition), Saunders College Publishing, 1992 (ISBN 0-03-075397-X). [4] Vláčil F. a kolektiv: Příklady z chemické a instrumentální analýzy, SNTL Praha, 1978.

Požadavky

Znalosti na úrovni základního kurzu obecné chemie.