Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Principy a metody stereotaktické radiochirurgie a radioterapie (D16PSR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu D16PSR - Principy a metody stereotaktické radiochirurgie a radioterapie, Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cíle předmětu: Student bude seznámen se základními principy stereotaktické radiochirurgie, v současnosti využívanou technologií a některých aspektů dozimetrie pro tuto technologii.

Literatura

Základní:1. L.S. Chin, W.F. Regine editors. Principles and Practice of Stereotactic Radiosurgery. Springer Science+Business Media, New York, 20082. J. Van Dyk editor The Modern Technology of Radiation Oncology. Medical Physics Publishing, Madison Wisconsin, 20053. M. H. Phillips editor. Physical Aspects of Stereotactic Radiosurgery. Plenum Publishing Corporation, 19934. R. Liščák a kol. Radiochirurgie gama nožem. Grada Publishing, 2009Doporučená:Aktuální odborné články související s problematikou

Garant

Josef Novotný

Vyučující

Josef Novotný