Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projekt II. (2222096)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 2222096 - Projekt II., Fakulta strojní, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Vypracovat a formou presentace obhájit koncepční návrh letecké konstrukce nebo její části, sestávající z rešerše a sběru podkladů k zadanému úkolu, vytvoření systémového návrhu konstrukčního řešení, stanovení zatížení s ohledem na letecké předpisy a výběr rozhodujících případů pro dimenzování, vytvoření 3D modelu konstrukčního řešení příslušným softwarem, zpracování technické zprávy.V případě zadání jiného charakteru (proudění, pevnostní analýza, technologie, experiment) budou cíle projektu formulovány tutorem předmětu tak, aby na ně bylo možno navázat v předmětu Projekt III.

Literatura

? Mikula J.: Konstrukce a projektování letadel I a II., skripta ČVUT 2004, ISBN 80-01-03073-3 a ISBN 80-01-03338-4? V. Daněk: Projektování letadel, skripta VUT Brno, 1991,ISBN 80-214-0373-x? Z. Kopřiva, J. Pávek: Konstrukce a projektování letadel I, ČVUT FS Praha, 1982? Další literatura - přidělena vedoucím diplomové práce podle zadaného tématu

Požadavky

Absolvování P a PV předmětů 1. semestru navazujícího magisterského studia oboru Letadlová a kosmická technika.Paralelní souběh s P a PV předměty 2. semestru navazujícího magisterského studia oboru Letadlová a kosmická technika.