Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Energetický audit budov (125EABI)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 125EABI - Energetický audit budov, Fakulta stavební, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Seznámení se s procesem energetického auditu budov a návrhem energteicky úsporných opatření z hlediska energetické náročnosti, návratnosti a dopadu na životní prostředí.

Literatura

1) Vyhláška č. 425/2004 Sb., kterou se mění vyhláška Vyhláška č.213/2001 Sb., kterou se vydávají podrobnosti náležitosti energetického auditu. Výsledné neautorizované znění obou vyhlášek. 2) Vyhláška č. 148/2007 Sb., o energetické náročnosti budov 3)ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV - PODROBNOSTI VÝPOČTOVÉ METODY - METODICKÁ PŘÍRUČKA MPO 2007 4)Vyhláška č. 193/2007 Sb., kterou se stanoví podrobnosti účinnosti užití energie při rozvodu tepelné energie a vnitřním rozvodu tepelné energie a chladu5)Vyhláška č. 194/2007 Sb., kterou se stanoví pravidla pro vytápění a dodávku teplé vody, měrné ukazatele spotřeby tepelné energie pro vytápění a pro přípravu teplé vody a požadavky na vybavení vnitřních tepelných zařízení budov přístroji regulujícími dodávku tepelné energie konečným spotřebitelům6)DAHLSVEEN, Trond - PETRÁŠ, Dušan - HIRŠ, Jiří Energetický audit budov

Požadavky

nejsou

Garant

Karel Kabele

Vyučující

Hana Kabrhelová, Michal Kabrhel, Ilona Koubková, Karel Kabele