Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Inženýring (126INZ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 126INZ - Inženýring, Fakulta stavební, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Příprava investice, finanční řízení projektu, plánování projektu, identifikace faktorů při přípravě investice,tým realizující inženýring, tendr, claim, audit výkonnosti.

Literatura

Zákon č. 183/2006Sb. o územním plánování a stavebním řádu, Zákon č. 500/2004 Sb. - Správní řád Zákon č. 137/2006Sb. o zadávání veřejných zakázek, Zákon č. 139/2006 Sb. o koncesních smlouvách a koncesním řízení ( koncesní zákon) Zákon č.360/1992Sb. o výkonu povolání autorizovaných architektů a o výkonu povolání aut. inženýrů a techniků činných ve výstavběZákon č.40/1964Sb. Občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů , Zákon č. 513/1991Sb. Obchodní zákoník, ve znění pozď. předpisů Výkonový a honorářový řád ČKAIT, ČKA 1996Smluvní vztahy, druhy smluv, VOB, Všeobecné obchodní podmínky pro inženýring ve výstavbě (VOP/VZS ING), ČKAITwww.fidic.org,Předpisy DIN, Slovník pojmů ve výstavbě DOS M 01.01, ČKAIT, TPV Zákon o technických požadavcích na výrobky, Zákon o životním prostředí, Zákon o katastru nemovitostíŘízení stavebních projektů - claimový management - autor: Milan Orelíny, vydal C.H.Beck, Praha 2005

Požadavky

- Podmínky ke zkoušce: Získání zápočtu ze cvičení - Znalosti v rozsahu přednášek a též vč.vstupních znalostí z již probíraných a bezprostředně souvisejících předmětů v bakalářském studiu- V průběhu přednášek budou psány 2 až 3 termínově neohlášené testy v rozsahu 1 až 2 otázek. Napsání testů není povinné. V případě nerozhodné známky při vlastní zkoušce bude (budou) přínosem.

Vyučující

Dana Měšťanová