Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Personalistika (126PER)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 126PER - Personalistika, Fakulta stavební, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je připravit studenty na jejich budoucí činnosti v pozici vedoucích pracovníků, případně vlastníků menších firem a současně zaměstnanců z hlediska personalistiky. Předmět je zaměřen především na získání dovedností a probíhá formou přednášek a seminářů. Přednášky jsou zaměřeny na konkrétní příklady z praxe. Semináře jsou organizovány interaktivně, tak aby studenti měli možnost si na modelových situacích a skupinových pracech vyzkoušet některé personální činnosti.

Literatura

Armstrong, M.: Řízení lidských zdrojů. Praha, Grada 2002 Belcourt, M. - C. Wright, P.: Vzdělávání pracovníků a řízení pracovního výkonu. Praha, Grada 1998 Hroník, F.: Hodnocení pracovníků. Praha, Grada 2006 Hroník, F.: Rozvoj a vzdělávání pracovníků. Praha, Grada 2007 Kahle, B.: Praktická personalistika v otázkách a odpovědích. Praha, Pragoeduca 1997 Koubek, J.: Řízení lidských zdrojů. Praha, Management Press 1997 Mayerová, M. - Růžička, J.: Moderní personální management. Praha, HH 2000.Stýblo, J.: Moderní personalistika - trendy, inspirace, výzvy. Praha, Grada 1998 Tureckiová, M.: Řízení a rozvoj lidí ve firmách. Praha, Grada 2006

Požadavky

Návaznost není vyžadována.

Vyučující

Jana Marie Šafránková