Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Individuální podnikání (126YINP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 126YINP - Individuální podnikání, Fakulta stavební, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Vzdělat studenty v podnikatelství. Naučit je podnikatelským schopnostem. Podporovat a rozvíjet jejich podnikatelské myšlení. Podat objektivní a ucelený pohled na podnikání malých a středních firem (MSP). Naučit je vyhnout se chybám, které jsou příčinou selhání MSP.

Literatura

Michael E. Gerber: Ppodnikatelský mýtus. ManagementPress 2006. Frková, J.:Individuální podnikání. 1. vyd. Praha: ČVUT, 2004.Leo Vodáček - Oĺga Vodáčková: Malé a střední podniky: konkurence a aliance v evropské unii. ManagementPress 2006.Udo Wupperfeld: Podnikatelský plán pro úspěšný start. ManagementPress 2005.Jiří Stýblo: Personální řízení v malých a středních podnicích. ManagementPress 2006. Peter F. Drucker : Drucker na každý den. ManagementPress 2006. Miloš Toman: Intuitivní marketing. ManagementPress 2006.

Požadavky

nejsou definovány

Vyučující

Jana Frková