Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Nauka o budovách 2A (129NB2A)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 129NB2A - Nauka o budovách 2A, Fakulta stavební, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Znalost a osvojení hledisek, zásad, teoretických poznatků a informací nezbytných pro orientaci v problematice navrhování výše uvedených staveb a k pochopení typologických zásad, jejich řešení i v širších souvislostech. Příprava na návrh v ateliérech architektonické tvorby.

Literatura

(1) Schránil: Projektování staveb bytových a občanských(2) Dlabal J,. Kittrichová B.: ÚBOK, Nábytek, člověk bydlení, ČSAV, Praha, 1975(3) Semeráková J., Menčlová B., Jalčová J.: Nauka o budovách 1,2, skriptum ČVUT, FSv, 2005(4) Štípek J., Paroubek J., Přibyl L.: Stavby pro bydlení, skriptum ČVUT, FA, 2001(5) Platné předpisy a normy(6) Neufert a kol.: Navrhování staveb, Consult-invest 1995,1999(7) Čajková L.: Nauka o budovách 3 - Občanské stavby 1. Stavby pro cestovní ruch a veřejné stravování, skriptum, ČVUT, 2009

Požadavky

nejsou

Garant

Luboš Knytl

Vyučující

Michal Šourek, Petr Lédl, Jana Hořická, Petra Novotná, Luboš Knytl