Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Nauka o budovách 4 (129NB4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 129NB4 - Nauka o budovách 4, Fakulta stavební, České vysoké učení technické v Praze (ČVUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Tento předmět rozvíjí myšlení v oboru typologie, aplikuje a rozšiřuje znalosti a připravuje studenty na další tvorbu, zejména v ateliérech architektonické tvorby. Předmět je součástí základní orientace v oboru i při uplatnění v praxi.

Literatura

(1) Neufert E. a kol.: Navrhování staveb, Consult Invest, Praha, aktuální vydání(2) Mezera P.: Stavby pro výchovu a vzdělávání, skriptum ČVUT FSv, 1998(3) Ach, Liška: Technické podklady pro zpracování staveb. programů k rekonstrukci a modernizaci škol (I. část: MŠMT ČR, 1998)(4) Ach, Liška: Technické podklady pro zpracování staveb. programů pro výstavbu obj. VŠ (II. část: MŠMT ČR, 1999)(5) Sedláček J. a kol.: Občanské stavby I., SNTL, Praha, 1988(6) Krasický A. a kol.: Občanské stavby II., SNTL, Praha, 1989(7) Zelenková J.: Občanské stavby - stavby školské, skriptum, ČVUT, 2003(8) Stýblo Z.: Nauka o stavbách - školské stavby, skriptum, ČVUT, 2010(9) Paroubková J., Paroubek J.: Nauka o budovách 40/41 (občanské stavby 2), skriptum, ČVUT, 1998(10) Štípek J., Paroubek J.: Administrativní budovy, skriptum, ČVUT, 2006(11) Navrátil A., Mudra V., Malý J.: Sportovní stavby, vysokoškolská učebnice, ČVUT, 2010

Požadavky

nejsou

Vyučující

Petr Lédl, Jana Hořická, Ladislav Kalivoda, Jitka Paroubková, Petr Mezera