Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Quality and Processing of Animal Products - Bc. (AQA31E)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu AQA31E - Quality and Processing of Animal Products - Bc., Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Česká zemědělská univerzita v Praze (ČZU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Získané způsobilosti

Znalosti:žádnéDovednosti:žádnéKompetence - komunikace:žádná

Literatura

ZákladníJazyk výuky: AngličtinaWarriss, P. D. 2010. Meat science an introductory text. CABI. Wallingford. 310 p. ISBN 0-85199-424-5.Belitz, H.-D., Grosch, W., Schieberle, P. 2009. Food chemistry. Springer-Verlag. Berlin. 1070 p. ISBN 3-54040-818-5.te Pas, M. F. W., Everts, M. E., Haagsman, H. P. 2004. Muscle development of livestock animals physiology, genetics and meat quality. CABI. Wallingford. 411 p. ISBN 0-85199-811-9.Owens, C.M., Alvarado, C., Sams, A.R. 2010. Poultry meat processing. CRC Press. Boca Raton. 441 p. ISBN 978-1-4200-9189-2.Toldrá, F. 2010. Handbook of meat processing. Wiley-Blackwell. Ames. 566 p. ISBN 978-0-8138-2182-5.Du, M., McCormic, R.J. 2009. Applied muscle biology and meat science. CRC Press. Boca Raton. 337 p. ISBN 978-1-4200-9272-1.Kerry, J.P., Ledward, D. 2009. Improving the sensory and nutritional quality of fresh meat. CRC Press. Boca Raton. 664 p. ISBN 978-1-4200-7790-2.Lazzaroni, C., Gigli, S., Gabiña, D. 2007. Evaluation of carcass and meat quality in cattle and sheep. Wageningen Acad. Publ. Wageningen. 227 p. ISBN 978-90-8686-022-7.

Garant

Ing. Ludmila Prokůpková, Ph.D.