Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Quality and Processing of Plant Products - Bc. (AQA32E)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu AQA32E - Quality and Processing of Plant Products - Bc., Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Česká zemědělská univerzita v Praze (ČZU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Získané způsobilosti

Znalosti:žádnéDovednosti:žádnéKompetence - komunikace:žádná

Literatura

ZákladníJazyk výuky: AngličtinaJain, S. M., Dris, R. 2004. Production practices and quality assessment of food crops. Kluwer Academic Publishers. Dordrecht. 277 p. ISBN 1-4020-1699-9.Ferree D.C., Warrington, I.J. 2003. Apples botany, production and uses. CABI. Wallingford. 660 p. ISBN 0-85199-592-6.Draycott, A.P. 2005. Sugar beet. Blackwell Publishing. Oxford. 474 p. ISBN 1-4051-1911-X.Henry, R.J., Kettlewell, P.S. 1996. Cereal grain quality. Chapman and Hall. London. 488 p. ISBN 0-412-61180-5.Fellows, P. 2000. Food Processing Technology - Principles and Practice. Woodhead Publishing. Cambridge. 575 p. ISBN 1-85573-533-4.Vaclavik, V.A., Christian, E.W. 2008. Essentials of Food Science. Springer. New York. 571 p. ISBN 978-0-387-69939-4.Jain, S.M., Dris, R. 2004. Production Practices and Quality Assessment of Food Crops Volume 3 Quality Handling and Evaluation. Cluwer Academic Publishers. Dordrecht. 633 p. ISBN 1-4020-1700-6.Jain, S.M., Dris, R. 2004. Production Practices and Quality Assessment of Food Crops Volume 4 Postharvest Treatment and Technology. Cluwer Academic Publishers. Dordrecht. 315 p. ISBN 1-4020-1701-4.Pringle, B., Bishop, C., Clayton, R. 2009. Potatoes postharvest. CABI. Wallingford. 426 p. ISBN 978-0-85199-502-1.Wale, S., Platt, H.W., Cattlin, N. 2008. Diseases, pests and disorders of potatoes a colour handbook. Manson Publishing. London. 176 p. ISBN 978-1-84076-021-7.Bajaj, Y.P. 1990. Legumes and oilseed crops 1. Springer-Verlag. Berlin. 682 p. ISBN 3-540-50786-8.Matthews, R.H. 1989. Legumes Chemistry, Technology, and Human Nutrition. Marcel Dekker. New York. 389 p. ISBN 0-8247-8042-6.Matz, S. A. 1989. Bakery technology packaging, nutrition, product development, quality assurance. Elsevier Science Publishers. Barking. 369 p. ISBN 1-85166-344-4.Hough, J.S., Briggs, D.E., Stevens, R. 1971. Malting and brewing science. Chapman and Hall. London. 678 p. ISBN 0-412-09970-5.Wills, R.B.H., McGlasson, W.B., Graham, D. 2007. Postharvest an introduction to the physiology and handling of fruit, vegetables and ornamentals. CABI. Wallingford. 227 p. ISBN 978-1-84593-227-5.Kader, A.A. 2002. Postharvest technology of horticultural crops. ANR. Oakland. 535 p. ISBN 1-879906-51-1.

Garant

Ing. Pavel Nový, Ph.D.