Předmět Quality, Storage and Processing of Meat Products (IUI53E)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu IUI53E - Quality, Storage and Processing of Meat Products, Fakulta tropického zemědělství, Česká zemědělská univerzita v Praze (ČZU).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Získané způsobilosti
Znalosti:žádnéDovednosti:žádnéKompetence - komunikace:žádná
Literatura
Základní• Heinz G, Hautzinger P. 2008. Meat processing technology for small- to medium-scale producers [online]. FAO Rome. Available at http//www.fao.org/docrep/010/ai407e/ai407e00.htm • Lukešová D, Silberová P, Vidová J, Sovják R. 2010. Atlas of Foodborne Infections Transmitted by Contaminated Food and Water [online]. CULS Prague ITS. Available at http://www.parasites.czu.cz/food/
Garant
Bc. Ing. Bo-Anne Rohlík, Ph.D.