Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k BP (ZEZ72Z)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ZEZ72Z - Seminář k BP, Fakulta životního prostředí, Česká zemědělská univerzita v Praze (ČZU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Hlavním cílem předmětu je seznámit studenty se způsobem zpracování bakalářských prací a usnadnit jim výběr tématu a zpracování práce. Na seminářích zároveň vystupují externí odborníci s aktuálními informacemi a tématy, které se týkají problematiky aplikované ekologie. Prostor je dán rovněž studentům vyšších ročníků a doktorandům, kteří referují o přípravě svých diplomových a doktorandských prací.

Osnova

PřednáškaPravidla a pokyny pro zpracování BPNabídky témat bakalářských prací - katedryPráce s literaturou, elektronické informační zdrojeCvičení

Získané způsobilosti

Znalosti:Získá přehled o databázích a softwarech, které slouží k vyhledávání a třídění vědecké a odborné literatury. Jsou seznámeni o způsobech prezentování vědeckých a odborných poznatků. Jsou informováni o odborných a formálních požadavcích kladených na bakalářskou práci.Dovednosti:Student je schopen pracovat s vědeckou a odbornou literaturou, dokáže vyhledávat a třídit informace, zpracovávat je do ucelené podoby a kriticky hodnotit. Splněním všech cílů bakalářské práce student prokáže, že je schopný samostatně pracovat.Kompetence - komunikace:Student je schopen kritického zhodnocení údaje týkající se řešené problematiky. Umí formulovat hypotézy a navrhnout postupy k řešení těchto hypotéz.Kompetence - úsudek:Student je schopen kritického zhodnocení údaje týkající se řešené problematiky. Umí formulovat hypotézy a navrhnout postupy k řešení těchto hypotéz.

Literatura

ZákladníJazyk výuky: ČeštinaNařízení děkana 01/2009 - metodické pokyny pro zpracování diplomové práce.DoporučenáJazyk výuky: ČeštinaMEŠKO D., KATUŠČÁK D., FINDRA J., 2006 Akademická příručka. Martin, Osveta, ISBN 8080632197, 481 s.

Požadavky

žádné

Garant

Ing. Jana Svobodová, Ph.D.