Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Úvod do environmentálního modelování (ZVZ08Z)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ZVZ08Z - Úvod do environmentálního modelování, Fakulta životního prostředí, Česká zemědělská univerzita v Praze (ČZU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Seznámení s výukou ve studijním oboru Environmentální modelování a absolvování úvodních přednášek do vybraných předmětů oboru.

Osnova

PřednáškaCvičeníStudijní program oboru envirnomentální modelováníMožnosti uplatnění absolventů oboruNávrhy témad diplmových a odborných pracíÚvodní přednášky do vybraných předmětů oboruOdborná přednáška k terénní exkurziTématicky zaměřená cvičení

Získané způsobilosti

Znalosti:Po absolvování předmětu mají studenti znalosti o studijním oboru Environmentální modelování a mají základní informace o předmětech studovaných v rámci tohoto oboru. Vědí o postupech při získávání informací pro samostudium i další vzdělávání.Dovednosti:Dovedou se orientovat v problematice náročného studia oboru i požadavcích nosných předmětů a znalostí pro absolvování oboru. Dovedou pracovat v malém kolektivu na odborné práci. Jsou schopni vést odbornou diskuzi na zadané téma.Kompetence - komunikace:Studenti jsou v předmětu vedeni pro komunikaci v rámci malého pracovního kolektivu a jasné definici problémů, ke kterým je nutné zaujmout stanovisko.Kompetence - úsudek:Po absolvování předmětu jsou studenti schopni posoudit náročnost jednotlivých oblastí oboru i možnosti uplatnění získaných informací.

Literatura

ZákladníDINGMAN, S. L., 2002 Physical Hydrology, 2nd ed. Prentice Hall, 630 s. ISBN 0-13-099695-5.

Požadavky

žádně

Garant

Ing. Jiří Pavlásek, Ph.D.