Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Francouzština pro DS, ERR - B1 - 2. semestr (ELX75E_2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ELX75E_2 - Francouzština pro DS, ERR - B1 - 2. semestr, Provozně ekonomická fakulta, Česká zemědělská univerzita v Praze (ČZU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem výuky je rozvíjení schopnosti získávat informace v cizím jazyce na základě písemných textů i poslechu a komunikovat pomocí obecného i odborného jazyka. Na této úrovni výuky se klade zvýšený důraz na odborný jazyk, s tím souvisí i osvojování dovednosti zpracovat konspekt odborného textu, resumé, referát a diskutovat k dané problematice. Základní formou výuky jsou cvičení. Vedle tradičních forem práce s psaným a mluveným textem a různých typů cvičení se zvláště u odborných témat používají metody zaměřené na rozvíjení samostatné práce studentů (práce ve skupinách, referáty s následnou diskusí, zpracování esejí, překladů, projektů apod.)Předmět je realizován formou krátkých konzultací, nikoliv cvičení. Rozsah učební látky je stejný jako u řádného studia.

Získané způsobilosti

Znalosti:žádnéDovednosti:žádnéKompetence - komunikace:žádná

Literatura

ZákladníJazyk výuky: ČeštinaDvořáková, M., 1995 Francouzština pro podnikatelskou a obchodní praxi. ČZU, Praha.Pravda, M., Pravdová, M., 1996 Francouzština pro samouky. SPN, Praha.Bechyňová, N., Dvořáková, M., Ježková, S., 2000 Francouzské odborné texty. ČZU, Praha.

Požadavky

Francouzština A 2

Garant

PhDr. Mgr. Lenka Kučírková, Ph.D.