Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglický jazyk prezentace (KJE / AJP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KJE / AJP - Anglický jazyk prezentace, Ekonomická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Harmonogram předmětu:- 1. týden: povinná konzultace,- do 2. týdne: zapsání se do systému Moodle, seznámit se s požadavky na zápočet a zkoušku, kontrola formou testu,- 3.- 9. týden: první individuální konzultace,- do konce 9. týdne: vložení protokolu o zadání BP (stačí první strana s názvem práce), vložení abstraktu BP v anglickém jazyce,- 10. týden: zpětná vazba od vyučujících na uložený abstrakt,- 11.- 12. týden: druhá individuální konzultace,- do konce 12. týdne: vložení případné opravy abstraktu,- od konce 12. týdne: udělení zápočtu do STAGu,- od 13. týdne: zkouška - prezentace BP v anglickém jazyce.

Získané způsobilosti

Studenti ovládají odbornou terminologii týkající se obsahu jejich bakalářské práce, jsou schopni vypracovat abstrakt bakalářské práce a prezentovat cíle a metodologii bakalářské práce v anglickém jazyce.

Literatura

Klarer, M. Působivá prezentace a přednáška v angličtině. Praha: Grada Publishing, a.s., 2007. ISBN 978-80-247-1808-8.Hughes, J.; Mallett, A. Successful Presentations. Oxford University Press, 2012. ISBN 978-0-19-476835-1.

Požadavky

Pro získání zápočtu jsou studenti povinni:- zúčastnit se první společné konzultace, která se koná první týden v semestru,- splnit všechny úkoly v kurzu Anglický jazyk prezentace v e-learningovém systému Moodle do konce 12. týdne,- splnit zápočet z předmětu AJ 2 do konce 12. týdne - pro tyto studenty bude ve 12. týdnu vypsán speciální termín Placement testu.Požadavky na zkoušku:- prezentace cílů a metodologie bakalářské práce v anglickém jazyce (10 minut),- krátká diskuze s rodilým mluvčím o obsahu bakalářské práce (5 minut).

Vyučující

Gregory Tomas Akehurst Moore, B.A.Mgr. Alena ČermákováIng. Alena HoškováPhDr. Olga LoukotkováJustin Calvin SchaeferMgr. Dana ŠpatenkováPhDr. Marek Šulista, Ph.D.