Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Business English 1 (KJE / BUEN1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KJE / BUEN1 - Business English 1, Ekonomická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Přednášky:1 - idiomatické vazby 22 - synonyma a antonyma3 - make vs. do4 - gerundium vs. infinitiv5 - question tags6 - hromadná a pomnožná podstatná jména7 - předložkové vazby 38 - frázová slovesa 29 - spojky a spojovací výrazy10 - either, neither11 - předpony a přípony12 - like vs. as13 - opakováníCvičení:1 - company introduction 12 - company introduction 23 - company structure4 - job interview5 - banking6 - e-banking7 - introduction of a new product8 - presentation of a new product9 - negotiation

Získané způsobilosti

Studenti jsou schopni v anglickém jazyce komunikovat, gramaticky správně prezentovat a formulovat své myšlenky. Rozumí mluvenému i psanému slovu v AJ a ovládají slovní zásobu z oblasti obchodu a bankovnictví na urovni B2.

Literatura

Murphy, R.:. English Grammar In Use. Cambridge University Press 2004. nullWILLIAMS, A., PILE, L. Pass Cambridge BEC - Vantage. Cambridge University Press, 2007.

Požadavky

Požadavky k zápočtu:Celková úspěšnost alespoň 70% ze 4 zápočtových testech (gramatika, porozumění psanému textu, porozumění mluvenému textu, psaní); ústní pohovor, který probíhá ve dvojích ve formě konverzace s partnerem a rodilým mluvčím.

Garant

PhDr. Marek Šulista, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Marek Šulista, Ph.D.Gregory Tomas Akehurst Moore, B.A.PhDr. Marek Šulista, Ph.D.